Of je worst lust?!

DE ALLER, ALLERLAATSTE TONEELVOORSTELLING VAN LUTO

18, 19, 25 en 26 november | 20.00 uur

OVER DE UITVOERING

Carin en Petra zijn twee zussen die samen Camping De Eekhoorn runnen. Ze houden er nogal verschillende ideeën op na. Carin wil verandering en Petra houdt alles het liefste zoals het is. Helaas is het niet meer zo heel druk op de camping en moet er iets georganiseerd worden om de bezoekers weer aan te trekken. 

Gelukkig is daar Joke die samen met haar man Kornelis al jaren een vaste gast is. Zij bedenkt een leuke bonte avond met bingo, kaasblokjes en leverworst! Helaas is die avond op dezelfde avond gepland als de bruiloft van Sarah-Jane. Zij is samen met haar moeder op de camping gekomen nadat het hotel waar ze verbleven tot op de grond toe is afgebrand. Dus weg feestlocatie! Hoe gaat dit aflopen?

 

LOCATIE

Het bouwteam van het decor heeft het toneel van Gemeenschapscenterum Elckerlyc aan de Butzelaarstraat 22 te Luttenberg omgetoverd tot een waar plaatje. Niets staat de spelers in de weg voor een mooie serie laatste uitvoeringen. “Of je worst lust?!” zal maar liefst 4 keer opgevoerd gaan worden en we hopen jullie allemaal weer te zien!


ENTREEKOSTEN

Kaarten kosten €5,- per stuk. De eerste koffie of thee bij binnenkomst is daarbij inbegrepen. Kaarten zijn vanaf zaterdag 15 oktober te koop bij Coop Alfring of via dit online bestelformulier