Over Luto

Plezier, lachen, Gezelligheid, LUTO!

Speelstukken

Samen met de leden van Luto kiezen we elke keer weer een leuk stuk, welke we met veel passie en plezier doornemen.

Repeteren

Iedere Donderdag repeteren we in gemeenschapscentrum Elckerlyc. Na afloop borrelen we na met een hapje en drankje. 

Lidmaatschap

Lid van Luto ben je niet alleen op het podium, ook achter de schermen zijn onze leden betrokken met allerlei taken

Opvoeringen

Zo’n 4x per jaar voeren we een opvoering van ons nieuwe speelstuk, benieuwd naar ons nieuwste stuk? Kijk op onze sociale media voor de laatste nieuwtjes. 

Aantal Leden

Opgevoerde stukken

Aantal Jaren Actief

Waarom Lutto

Gezelligheid & Lachen Sinds 1978

Over ons

Welkom bij Toneelvereniging Luto Luttenberg. Als lokale gemeenschap vanuit Luttenberg brengen we al decennialang met veel plezier amateurtoneel op de planken. Onze passie voor het theater en de kunst verbindt ons, en we nodigen jong en oud uit om de betovering van live-uitvoeringen te ervaren met ons nieuwste stuk, “Een Beeld van een man.”

Over Luto:

  • Luto is een toneelvereniging die al vele jaren een belangrijke rol speelt in de culturele scene van Luttenberg.
  • We zijn een gemeenschap van enthousiaste amateuracteurs en -actrices die samenwerken om prachtige voorstellingen te creëren.
  • Onze aankomende show, “Beeld van een man,” belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor zowel de jeugd als de ouderen.

De geschiedenis van Luto

1978

Oprichting van Luto

LUTO Luttenberg begon in 1978 en viert nu haar 45-jarig bestaan als lokale toneelvereniging. We brengen met passie en toewijding theater naar ons dorp, waar jong en oud kunnen genieten van onze voorstellingen

2018

Viering van 40 jaar Luto

In 2018 vierden we met trots ons 40-jarig bestaan als lokale toneelvereniging. Als gemeenschap vanuit Luttenberg brachten we al decennialang met veel plezier amateurtoneel op de planken.

2023

Luto stopt na 45 jaar, of toch niet?

Na 45 jaar valt het doek definitief voor onze geliefde toneelvereniging Luto. Een beslissing die we als acteurs zelf hebben genomen. Het was een prachtige reis, waarbij Luto als een rode draad door ons leven liep. We kijken terug op mooie herinneringen en bedanken iedereen die deel uitmaakte van deze bijzondere gemeenschap. 🎭❤️

2024

Luto gaat door!

In 2024 blijkt dat het doek niet definitief valt voor onze geliefde toneelvereniging Luto. Na 45 jaar van passie en toewijding besluiten we door te gaan. Onze aankomende show, “Beeld van een man,” laat zien hoe lang we al bezig zijn en hoe leuk en gezellig het nog steeds is om samen te spelen. We nodigen u vriendelijk uit om mee te doen aan deze viering van kunst, cultuur en het pure plezier van amateurtoneel. Reserveer uw kaartjes nu en geniet van een avondje gezelligheid op het podium. 🎭🌟

Lid worden?

Lijkt het je leuk om zelf ook een keer op de planken te staan of misschien wel achter de schermen te helpen met het decor of grimeren? Neem dan contact op via ons contact formulier of via onze sociale media. Je mag natuurlijk ook een van onze leden aanspreken. Misschien vindt je het wel leuk om een keer langs te komen bij een repetitie. We zien je graag bij Luto.

Email Us

Info@lutoluttenberg.nl

Volg ons Op